Csatlakozz csapatunkhoz, és légy a jobb kezünk! Online marketing asszisztenst keresünk!

EN
Prestige Memoriae Liget Royal Hévíz Callas Cafe Callas House Duna Relax Bükkös Hotel Pastel Guest House Regia Hotel Vinifera Hotel Referencia #11 Referencia #12 Referencia #13 Referencia #14 Referencia #15 Referencia #16 Referencia #17 Referencia #18 Referencia #19 Referencia #20 Referencia #21 Referencia #22 Referencia #23 Referencia #24 Referencia #25 Referencia #26 Referencia #27 Referencia #28 Referencia #29 Referencia #30 Referencia #31 Referencia #32 Referencia #33 Referencia #34 Referencia #35 Referencia #36 Referencia #37 Referencia #38 Referencia #39 Referencia #40 Referencia #41 Referencia #42 Referencia #43 77 Elektronika Kft Referencia #45 Referencia #46 Referencia #47 Referencia #48 Referencia #49 Referencia #50 Referencia #51 Referencia #52 Referencia #53 Referencia #54 Referencia #55 Referencia #56 Referencia #57 Referencia #58 Referencia #59 Referencia #60 Referencia #61 Referencia #62 Referencia #63 Referencia #64 Referencia #65 Referencia #66 Referencia #67 Referencia #68 Referencia #69 Referencia #70

Online marketing asszisztenst keresünk!

Érdekel az online marketing, netán már tanultad is? Otthonosan mozogsz a modern világban, és nyitott vagy az online marketing szakmára? Kitartó vagy és könnyen tanulsz új dolgokat? És ha igen… leszel a jobb kezünk?  :)  
 

Online marketing asszisztens állás

Egy pár szó rólunk…

18 éves szakmai múlttal, gödöllői irodával és jó hangulattal várjuk szeretettel legújabb csapattagunkat!


Tevékenységünk komplex online marketing stratégiák tervezése és kivitelezése – amelyben Te is rendkívül fontos szerepet vállalhatsz tanácsadóink mellett. A felkérések folyamatosan érkeznek, így nálunk is megszületett az igény a bővülésre – és ha minden jól megy, ezt Veled képzeljük el.

 

Engedd meg, hogy Téged győzzelek meg, mielőtt Te meggyőzöl minket!

Tudjuk, hogy nagyon fontos, hogy élvezd amit nap mint nap csinálsz. Csocsóasztalunk is van, csapatépítőink is, de ez mégis csak egy álláshirdetés… hát lássuk, mi az amit mi szeretünk a munkánkban – azaz amit valószínűleg Te is fogsz.

 

- Ajánlatkéréseink csupán 5%-ával foglalkozunk. Ez azt jelenti, hogy csak a valóban érdekes partnereket vállaljuk el! Ez nem jelenti azt, hogy nem találkozol majd mindenféle témával. De csak hogy pár nevet mondjak, dolgozunk a Zsidai Group-nak, a New York kávéháznak és még számos neves helynek, amire büszke lehetsz akár Te is!

 

- Az élvonalban vagyunk. A keresőoptimalizálást 18 éve kutatjuk, de nem is bizonygatnám tovább: írd be kérlek a Google-be, hogy online marketing tanácsadó. Na ugye? Ha szeretnél az élvonalban dolgozni, olvashatsz tovább.

 

- Kisvállalkozás vagyunk. Mármint, van akinek ez negatívum lehet, de mi szeretjük. Ennek megfelelően a légkör tényleg barátságos és jó, még egymás nevét is tudjuk, ha úgy van bulizunk is együtt.

 

- A megszokott dolgok mellett szeretjük az újításokat, ötleteket. Ha szereted ha meghallják jó ötleteidet, ha nem szeretnél éveken keresztül ugyan abban a sémában dolgozni, máris van egy jó pontod.
 


Na jó, de mi lenne a feladatod?

Online marketing tanácsadóink keze alá dolgozni, és segíteni abban, hogy ügyfeleinket sikerre vigyük! Marketing asszisztensként tehát feladatod lesz…


-    a tartalomgyártás (cikkek írása, az ügyfeleink oldalának folyamatos bővítése)
-    a közösségi média (Facebook oldalak vezetése, Instagram, Google+ - csak kreatívan!)
-    a keresőoptimalizálási feladatok ellátása (nyugi, a szaktudást mi adjuk, nem baj, ha még nincs elképzelésed!)
-    a tanácsadó munkájának folyamatos támogatása

 

Mit adunk cserébe?

-    Folyamatosan tanulhatsz, fejlődhetsz…
-    …mialatt egy fiatalos, barátságos csapatban egy otthonos irodában dolgozhatsz…
-    …színes feladataidon, projektjeiden…
-    …amit ha jól csinálsz, előrelépési lehetőséged is van…
-    …ráadásul mindezt versenyképes fizetésért cserébe.

 

Azért elvárásaink is vannak…

-    Tudj gépelni, és fogalmazni - gyorsan. De tényleg, mert sokat fogsz.
-    ALAPszinten ismerd az online marketing eszközöket. Nem várunk tapasztalatot – sőt, szeretnénk is mi betanítani, de nem árt, ha nem kell elmondanom mi az a Facebook, vagy a Google.
-    Szeress és akarj is tanulni – ha ez nincs meg, sajnos nem fogunk tudni együtt dolgozni!
-    Légy precíz. Elmondunk mindent, legalább háromszor, de kérlek, jegyezd meg és alkalmazd!
-    Angol középfokú nyelvtudás – ez neked fog hasznodra válni.
-    Kitartás… ha idáig elolvastad ezt a szép hosszú hirdetést, szerintem ezzel nem lesz gond :) De munkád elején lesznek monoton feladataid, néha nehéznek is érezheted, ezért tudnunk kell hogy kitartó vagy-e!

 

Ami előnyt jelent, de NEM elvárás:

-    Photoshop ismeret, akár csak alapszinten is
-    Azonos munkahelyen szerzett tapasztalat
-    Felsőfokú végzettség


 
Munkavégzés helye: 2100 Gödöllő, Kossuth. u. 13.


Munkába állás várható ideje: Tegnap :) De természetesen megegyezés kérdése!

Jelentkezés: Várjuk fényképes önéletrajzod, és akár egy cikket amit te írták a karrier@marketingprofesszorok.hu e-mail címre!

Online marketing tanácsadó 1998-óta

Diplomáim megszerzése után nem tudtam eldönteni, hogy a tudományos pályán maradjak, vagy helyezzem marketing iránti érdeklődésemet üzleti alapokra. Legyen hát a kettő együtt, gondoltam. Levelezőn kezdtem neki a marketing doktori elvégzésének, oktattam az egyetemen, közben megalapítottam a Marketing Professzorok online marketing ügynökséget. Az eltelt időszakban több, mint 500 KKV és több tucat nagyvállalat marketing kommunikációjában játszottam szerepet, mint online marketing tanácsadó. A kutatást sem adtam fel, csapatommal egy olyan marketing kommunikációs stratégiát építettünk fel, mely keresőoptimalizálás (SEO), Social Media Marketing és tartalommarketing (publishing) alapokon szinte minden iparágban eredményesen és költséghatékonyan bevethető. Amennyiben eljutottál már oda, hogy tudod, a Ti cégeteknél is egy ilyen hatékony marketing kommunikációs stratégiára van szükséged, kérd ajánlatunkat! Ha még nem érzed az Internet elsöprő erejét, olvasgasd cikkeinket - de tudom, egyszer így is eljön a Te időd!

Online marketing tanácsadó 1998-óta

Online marketing tanácsadás

Az online marketing nem egyezik meg az offline marketinggel. Egészen másak a reakcióidők, a reakciók, az eszközök. Legyen szó kisvállalkozásról vagy egy gyógyszergyár több brandjéről, az eddig bevált sales és marketing nem adaptálható az online világra. Nem elég egy cégbemutatkozó, sőt nem elég egy jól megírt marketing szöveg sem. Az Interneten nem csak a potenciális vevőknek írunk, a keresőmotorokat és az Internetezők szokásait is figyelembe kell vennünk. Ha viszont ezeket eltaláljuk, elkapunk egy fonalat mely akár olyan ingyenes reklámot hozhat cégünknek, amely annyi emberhez jut el, amennyit a hagyományos eszközök segítségével nem is remélhetünk. Mi kell ehhez? Keresőoptimalizálás? Közösségi média marketing? Tartalommarketing? Egy kreatív ötlet és sok-sok tapasztalat, na és mindenek előtt egy jól kidolgozott marketing stratégia! 

Online PR és Publishing

Az online marketing mellett a Publishing és az online PR is része egy komplex marketing stratégiának. Gyógyszergyáraknál dolgozva megtanultam, mi az, ha az embert nem csak a kőkemény és tőkeerős konkurencia akarja megfektetni, feljelenteni, elgáncsolni, hanem a hatóságokkal és a média ellenszelével is harcolni kell. Sok olyan projektben vettem rész, ahol még csak látszódnia sem szabadott annak, hogy mit akarunk eladni, mégis konkrét eladási számokat vártak a multinacionális vállalat központjában az online PR vagy a Publishing hatására. Hibázni nem lehet, mert a konkurencia és a hatóságok szeme ránk szegeződik, a legkisebb félrelépésre is milliós büntetéseket várhatunk. Mégis rekordokat döntöttek az eladás-növekedési számok!

Online marketing előadások, oktatás és kutatás

A Gödöllői Szent István Egyetem Marketing Intézetének oktatójaként nem csak a diákok képzésében, de az elméleti kutatásokban is részt veszek. Doktori (PHD) munkám is online marketing témában készül. Az egyetemi kutató munka és a Marketing Professzorok Kft. mindennapi éles gyakorlati munkája során olyan tapasztalatokat szerezhetek, amelyet kevesen ma Magyarországon. Az élvonalbeli, EU-s forrásokból is támogatott elméleti egyetemi kutatás és az üzleti élet könyörtelen kihívásainak kombinációja hatékony és a konkurencia előtt járó tudást ad. Ezeket nem csak diákjaimnak, hanem nemzetközi marketing konferenciákon kutató társaimnak is igyekszem átadni, de ügyfeleimnél a mindennapi gyakorlatban is sikerrel alkalmazom. Keresőoptimalizálás, Facebook marketing, AdWords kampányok, LinkedIn és sorolhatnám azokat a vállalati tanfolyamokat, amelyeket tartottam az elmúlt években, kihelyezve vállalatoknál.

SEO tanácsadás, saját kutatás alapján

A SEO a komplex online marketing leghatékonyabb eszköze. A keresőoptimalizálás megítélése egy kis időre megrendült a közösségi média marketing felületek kialakulásával, amióta azonban azokon egyre inkább csak fizetett hirdetésekkel lehet nagy eléréseket produkálni, a SEO ismét vezeti a költséghatékony online marketing eszközök listáját. A keresőoptimalizálás azonban nem egy állandó rendszer, a Google algoritmusainak folyamatos változása a korábban jól prosperáló weblapok látogatottságát dönti rommá. Ahhoz, hogy naprakészek legyünk a SEO minden kis trükkjével, folyamatosan figyelnünk kell a nemzetközi irodalmat, valamint saját kísérleteket beállítva ellenőrizzük - vagy megdöntjük az onnan származó állításokat. A megszerzett tudást keresőoptimalizálási tanácsadásunk során alkalmazzuk ügyfeleink weboldalain. 

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!