Online nagyvállalati marketing tanácsadás, online PR, honlapkészítés Máté Balázs online marketing tanácsadó segítségével Online marketing tanácsadó - Máté Balázs a multinacionális és állami nagyvállalatok specialistája

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
logo_1 logo_2 logo_3 logo_4 logo_5 logo_6 logo_7 logo_8 logo_9 logo_10 logo_11 logo_12 logo_13 logo_14 logo_15 logo_16 logo_17 logo_18 logo_19 logo_20 logo_21 logo_22 logo_23 logo_24 logo_25 logo_26 logo_27 logo_28 logo_29 logo_30 logo_31 logo_32 logo_33 logo_34 logo_35 logo_36 logo_37 logo_38 logo_39 logo_40 logo_41 logo_42 logo_43 logo_44 logo_45 logo_46 logo_47 logo_48 logo_49 logo_50 logo_51
logo_1 logo_2 logo_3 logo_4 logo_5 logo_6 logo_7 logo_8 logo_9 logo_10 logo_11 logo_12 logo_13 logo_14 logo_15 logo_16 logo_17 logo_18 logo_19 logo_20 logo_21 logo_22 logo_23 logo_24 logo_25 logo_26 logo_27 logo_28 logo_29 logo_30 logo_31 logo_32 logo_33 logo_34 logo_35 logo_36 logo_37 logo_38 logo_39 logo_40 logo_41 logo_42 logo_43 logo_44 logo_45 logo_46 logo_47 logo_48 logo_49 logo_50 logo_51
Főoldal > Online marketing és PR tanácsadás közép és nagyvállalatoknak

Online marketing és PR tanácsadás közép és nagyvállalatoknak


GlaxoSmithKline gyógyszergyár, Magyar Pandémiás Bizottság, Magyar Villamos Művek, OVIT Zrt., Junior Zrt., Abbott gyógyszergyár, VISTA Utazási Irodák, Bond Zrt., Nelson Flottalízing Kft., Currus Zrt., média és szórakoztató ipar, mint pl. Hajdú Péter és a Névshowr éveken keresztül az M1 televízión, EGIS Zrt. és sorolhatnám az állami- és multinacionális nagyvállalatokat ahol dolgoztam, tanácsot adtam.
 
Gyógyszeripari és egészségügyi marketing, pénzügyi marketing, építőipar, szolgáltatások és show műsorok mind más feladat elé állítottak, más megoldásokra ösztönöztek.

 

 

 

A nagyvállalati marketing feladatok nem voltak egyszerűek:

- Hogyan reklámozzak egy terméket, melyet törvényileg tilos reklámozni? 
- Az Intereneten csak rossz híreket lehet olvasni rólunk, termékeinkről. Hogyan tudnám ezt megváltoztatni?
- Szeretném, ha honlapunk látogatottsága megtízszereződne, hiszen az Interneten mindent el lehet adni!
- Csak a Facebookon akarok kampányolni, szeretnék egy hónap alatt 20.000 új rajongót. Hogyan érhetem ezt el?
 
Brief alapján, vagy a cégbe beépülve, a feladatot, a célcsoportot, a terméket megismerve komplett online marketing stratégiákat dolgozunk ki. Outsourceolt részlegként, vagy csak tanácsadóként proaktívan együttműködünk a cég marketing részlegével, a média vagy PR tanácsadó céggel, így találjuk meg a megfelelő és leghatékonyabb utat a megbízó és a vevő közt. 
 

Kutatunk, egyetemen oktatunk, konferenciákon adunk elő és mindezt a gyakorlatban hasznosítjuk nagyvállalati marketingben is!

15 éve kutatunk, publikálunk, oktatunk és dolgozunk az online marketing területén. Tapasztalatunkat nem csak a külföldi és hazai irodalom folyamatos böngészésével, hanem saját kutató részlegünk üzemeltetéséből adódó tapasztalatokkal is bővítjük. Ha egy professzionális online marketing tanácsadóra, és a mögötte álló lelkes csapatra van szükséged, briefelj minket! Vedd fel a kapcsolatot Máté Balázs online marketing tanácsadóval és a mögötte álló Marketing Professzorok csapattal itt!
 

Vissza a főoldalra

Online marketing

Pihengetünk? mobile
Kövess minket
Iratkozz fel!
Naprakész online marketing tippek és esettanulmányok
Marketing szakszótár

Taguchi tesztelés

A Taguchi tesztelés definíciója A Taguchi tesztelés a...

Branding

A branding kifejezésnek két jelentése van   1. A branding...

IP bemelegítés

Az IP bemelegítés definíciója Az IP bemelegítés egy...

Rang

A rang definíciója A rang, vagy pozíció egy webhely vagy weboldal...

Látens szemantikus indexelés

A látens szemantikus indexelés definíciója A látens...
Online marketing tanácsadó 1998-óta

Diplomáim megszerzése után nem tudtam eldönteni, hogy a tudományos pályán maradjak, vagy helyezzem marketing iránti érdeklődésemet üzleti alapokra. Legyen hát a kettő együtt, gondoltam. Levelezőn kezdtem neki a marketing doktori elvégzésének, oktattam az egyetemen, közben megalapítottam a Marketing Professzorok online marketing ügynökséget. Az eltelt időszakban több, mint 500 KKV és több tucat nagyvállalat marketing kommunikációjában játszottam szerepet, mint online marketing tanácsadó. A kutatást sem adtam fel, csapatommal egy olyan marketing kommunikációs stratégiát építettünk fel, mely keresőoptimalizálás (SEO), Social Media Marketing és tartalommarketing (publishing) alapokon szinte minden iparágban eredményesen és költséghatékonyan bevethető. Amennyiben eljutottál már oda, hogy tudod, a Ti cégeteknél is egy ilyen hatékony marketing kommunikációs stratégiára van szükséged, kérd ajánlatunkat! Ha még nem érzed az Internet elsöprő erejét, olvasgasd cikkeinket - de tudom, egyszer így is eljön a Te időd!

Online marketing tanácsadó 1998-óta
Online marketing tanácsadás

Az online marketing nem egyezik meg az offline marketinggel. Egészen másak a reakcióidők, a reakciók, az eszközök. Legyen szó kisvállalkozásról vagy egy gyógyszergyár több brandjéről, az eddig bevált sales és marketing nem adaptálható az online világra. Nem elég egy cégbemutatkozó, sőt nem elég egy jól megírt marketing szöveg sem. Az Interneten nem csak a potenciális vevőknek írunk, a keresőmotorokat és az Internetezők szokásait is figyelembe kell vennünk. Ha viszont ezeket eltaláljuk, elkapunk egy fonalat mely akár olyan ingyenes reklámot hozhat cégünknek, amely annyi emberhez jut el, amennyit a hagyományos eszközök segítségével nem is remélhetünk. Mi kell ehhez? Keresőoptimalizálás? Közösségi média marketing? Tartalommarketing? Egy kreatív ötlet és sok-sok tapasztalat, na és mindenek előtt egy jól kidolgozott marketing stratégia! 

Online PR és Publishing

Az online marketing mellett a Publishing és az online PR is része egy komplex marketing stratégiának. Gyógyszergyáraknál dolgozva megtanultam, mi az, ha az embert nem csak a kőkemény és tőkeerős konkurencia akarja megfektetni, feljelenteni, elgáncsolni, hanem a hatóságokkal és a média ellenszelével is harcolni kell. Sok olyan projektben vettem rész, ahol még csak látszódnia sem szabadott annak, hogy mit akarunk eladni, mégis konkrét eladási számokat vártak a multinacionális vállalat központjában az online PR vagy a Publishing hatására. Hibázni nem lehet, mert a konkurencia és a hatóságok szeme ránk szegeződik, a legkisebb félrelépésre is milliós büntetéseket várhatunk. Mégis rekordokat döntöttek az eladás-növekedési számok!

Online marketing előadások, oktatás és kutatás

A Gödöllői Szent István Egyetem Marketing Intézetének oktatójaként nem csak a diákok képzésében, de az elméleti kutatásokban is részt veszek. Doktori (PHD) munkám is online marketing témában készül. Az egyetemi kutató munka és a Marketing Professzorok Kft. mindennapi éles gyakorlati munkája során olyan tapasztalatokat szerezhetek, amelyet kevesen ma Magyarországon. Az élvonalbeli, EU-s forrásokból is támogatott elméleti egyetemi kutatás és az üzleti élet könyörtelen kihívásainak kombinációja hatékony és a konkurencia előtt járó tudást ad. Ezeket nem csak diákjaimnak, hanem nemzetközi marketing konferenciákon kutató társaimnak is igyekszem átadni, de ügyfeleimnél a mindennapi gyakorlatban is sikerrel alkalmazom. Keresőoptimalizálás, Facebook marketing, AdWords kampányok, LinkedIn és sorolhatnám azokat a vállalati tanfolyamokat, amelyeket tartottam az elmúlt években, kihelyezve vállalatoknál.

SEO tanácsadás, saját kutatás alapján

A SEO a komplex online marketing leghatékonyabb eszköze. A keresőoptimalizálás megítélése egy kis időre megrendült a közösségi média marketing felületek kialakulásával, amióta azonban azokon egyre inkább csak fizetett hirdetésekkel lehet nagy eléréseket produkálni, a SEO ismét vezeti a költséghatékony online marketing eszközök listáját. A keresőoptimalizálás azonban nem egy állandó rendszer, a Google algoritmusainak folyamatos változása a korábban jól prosperáló weblapok látogatottságát dönti rommá. Ahhoz, hogy naprakészek legyünk a SEO minden kis trükkjével, folyamatosan figyelnünk kell a nemzetközi irodalmat, valamint saját kísérleteket beállítva ellenőrizzük - vagy megdöntjük az onnan származó állításokat. A megszerzett tudást keresőoptimalizálási tanácsadásunk során alkalmazzuk ügyfeleink weboldalain.