Online marketing stratégia kialakítása marketing audit alapján

EN
MARKETING STRATÉGIA ALKOTÁS
A külső szemlélőként elemezzük online marketingedet
A marketing audit eredményei és tapasztalataink alapján stratégiát alkotunk
Ha kéred, a stratégiában foglaltakat meg is valósítjuk

Ajánlatkérés

Több vásárlót szeretnél? Több vendéget szeretnél? Több ügyfelet szeretnél? Hatékonyabb marketinget szeretnél? Megalkotjuk tökéletes marketing stratégiádat, 2024.07.31-ig történő megrendelés esetén ennek díját elengedjük*.

*egy éves megrendelés esetén


Nem vagy elégedett marketinged eredményességével? Szeretnél egy átütő, mindent elsöprő online marketing stratégiát? Szeretnéd, ha a marketingre költött pénzed hozama mérhető lenne? Nem vagy biztos benne, melyik marketing eszköz hozná számodra a legtöbb vevőt (ügyfelet, vendéget stb.)? Van egy ügynökséged, de nem tudod, jól végzi-e a munkáját? Nos, ezért vagyunk mi, hogy ezekre a kérdésekre Veletek közösen, megadjuk a választ! Közösen? Igen, Ti és a Marketing Professzorok. Ti értetek a szakmátokhoz, én 1998-óta foglalkozom marketinggel, láttam egyet, s mást, ugyanakkor körülvettem magam fiatal tanácsadókkal, hogy az új idők szele is fújja vitorlánkat. Hogyan is álljunk neki? A műtét előtt diagnózis kell, hogy tudjuk mit is operálunk. Ez az online marketing audit. Az auditunk árát azonban most elengedjük, ha July 31.-ig megrendeled tanácsadási szolgáltatásunkat.

Egyáltalán Mi az az online marketing audit, és miért elengedhetetlen 2024-ben? És miért jó neked?

seo

Egy audit során többet tudhatsz meg, nem csak saját cégedről, hanem a versenytársak tevékenységeiről is. Egy külső szem sokszor olyan dolgokat lát meg, amelyeket te esetleg közelről már észre sem veszel. Egy auditot teljesen új stratégia összeállítása követ, mely lehetővé teszi, hogy kihasználd a legújabb marketing trendeket. Egy marketing audit rávilágít azokra a dolgokra, amik működnek, és azokra, amik már régen nem. Megmutatja stratégiád tényezői közül melyek rezonálnak igazán a közönséggel, és melyek képtelenek aktiválni őket. Kifürkészi miben sántikálnak a versenytársak, és hogyan csinálhatod jobban, amit ők csinálnak.

Kérdésed van? Írj nekünk!

Milyen online marketing eszközöket vizsgálunk auditunk során?

Webhely

Auditunkat webhelyed elemzésével kezdjük. Könnyedén navigálható? Minden üzleti információ egyszerűen megtalálható rajta? Számos konverziós lehetőséget kínál? Gyors? Mobil verzióval rendelkezik?

Keresőoptimalizálás

Minél erősebb SEO-ja van webhelyednek, annál magasabb pozícióban jelenhetsz meg a keresési találatok között. Auditunk során elemezzük kulcsszavaidat, SEO beállításaidat, helyezésed a Google találati listájában.

Fizetett hirdetések

Felülvizsgáljuk jelenlegi kampányaidat, véleményt alkotunk folyamatosan futó hirdetéseidről Facebookon, Instagramon, Google Ads rendszerében és további online felületeken.

Közösségi média jelenlét

Átfogó online marketing auditunk elengedhetetlen része a közösségi platformokon való jelenlét és kommunikáció felülvizsgálata és egy új, cégspecifikus stratégia megalkotása.

Konverzió elemzés

Az internet marketing audit lényeges része az úgynevezett konverziós arány optimalizálás. A CRO célja elérni, hogy a lehető legtöbb ügyfél viselkedjen úgy, hogy neked abból előnyöd származzon.

Self PR

Azokon az online marketing eszközökön túl, melyek folyamatosan új vevőket generálnak nagyon fontos hogy a márkaépítésre is fókuszálj. Auditunkkal egy helyzetjelentést készítünk márkád megítéléséről.

8 jel, mely arra utal, hogy ideje online marketingedet felülvizsgálnod

 • Kevés a terméked iránti érdeklődő
 • Stagnálnak az eladások
 • A versenytársaid megelőztek
 • Nem értesz a marketinghez
 • Nincs időd a marketingre
 • Nincs embered a marketingre
 • Nem tudod mérni a megtérülést
 • Nem ismered az online eszközöket
Quotation Mark Team mate

“Közös munkánk egy évvel ezelőtt indult egy helyzetfelméréssel, amelyet egy szállodánkra szabott ajánlat követett. Sikerült egy olyan hatékony marketing kommunikációs stratégiát kialakítanunk együtt, amelynek segítségével új dimenzióba helyeztük az online marketing tevékenységünket.”

Sárvári Krisztina
Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa

AZ ONLINE MARKETING AUDITUNK LÉPÉSEI

Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel

Szánj egy percet arra, hogy kitöltöd ajánlatkérési formunkat, hogy lássuk, komolyan gondolod. Rövidesen visszahívunk.

Kattints ide!
Helyzetfelmérés

Helyzetfelmérés

2 órás konzultáció alatt megismerünk téged, cégedet, az alkalmazott online marketing eszközeidet és kommunikációd minden formáját.

Elemzés

Elemzés

Kiértékeljük az alkalmazott online marketing eszközök hatékonyságát és megtérülését. Sorra vesszük a pozitívumokat, de nem félünk eléd tárni a hibákat sem.

Stratégia alkotás

Startégia alkotás

Megalkotjuk cégspecifikus online marketing stratégiádat, melyben az összefüggések, az alkalmazandó eszközök mellett havi szintű akciótervet is találsz.

Tanácsadás

Tanácsadás

A számodra felépített stratégia alapján havi díjas marketing tanácsadást biztosítunk. Akár nap, mint nap kapcsolatban állunk veled, vagy munkatársaiddal.


Az auditunk ára 230.000 forint
Töltsd ki most kapcsolatfelvételi formunkat, visszahívunk!

Jelentkezés itt!

Na jó, de mit tartalmaz az online marketing stratégia?

Prezentáció keretében megismertetjük az általunk kidolgozott stratégiát, mely tartalmazza:

 • Mérhető, meghatározott célokat
 • Az online alapok rendbetételének módját
  (weboldal, egyéb eszközök)
 • A célok eléréséhez szükséges eszközök listáját
 • A szükséges erőforrások mennyiségét
  (miből mennyit, mikor, hogyan)
 • A mi árajánlatunkat az egyes eszközök működtetéséhez
seo

Befeküdnél műtétre, kivizsgálás nélkül?
Ilyen lenne marketing kommunikációt kezdeni stratégia nélkül!

„Küldjetek egy árajánlatot, aztán kezdhetjük!” Soha nem megyünk bele ilyenbe, szakmaiatlanság lenne. Beszéljük át, mire van szüksége cégednek, és csak azzal foglalkozzunk. Ez így költséghatékony. A „kivizsgálásnak” a következő szintjeit kérheted nálunk:
Konzultáció
1 óra
Skype
Máté Balázs online marketing tanácsadóval
90.000 FT
CÉGRESZABOTT TANÁCSADÁS
2 óra
Skype
Máté Balázs online marketing tanácsadóval
50 %-os kedvezmény kupon Közösségi média tréningünkre
120.000 FT
Online marketing audit és stratégia alkotás
Konzultációs nap, auditálás majd prezentálás
megrendelő telephelyén Budapest területén kívül + utiköltség
Máté Balázs + senior online marketing tanácsadóval
Cégre szabott stratégia Írásos dokumentum és prezentáció
Ingyenes részvétel Közösségi média tréningünkre
230.000 FT

Online marketing tanácsadó 1998-óta

Diplomáim megszerzése után nem tudtam eldönteni, hogy a tudományos pályán maradjak, vagy helyezzem marketing iránti érdeklődésemet üzleti alapokra. Legyen hát a kettő együtt, gondoltam. Levelezőn kezdtem neki a marketing doktori elvégzésének, oktattam az egyetemen, közben megalapítottam a Marketing Professzorok online marketing ügynökséget. Az eltelt időszakban több, mint 500 KKV és több tucat nagyvállalat marketing kommunikációjában játszottam szerepet, mint online marketing tanácsadó. A kutatást sem adtam fel, csapatommal egy olyan marketing kommunikációs stratégiát építettünk fel, mely keresőoptimalizálás (SEO), Social Media Marketing és tartalommarketing (publishing) alapokon szinte minden iparágban eredményesen és költséghatékonyan bevethető. Amennyiben eljutottál már oda, hogy tudod, a Ti cégeteknél is egy ilyen hatékony marketing kommunikációs stratégiára van szükséged, kérd ajánlatunkat! Ha még nem érzed az Internet elsöprő erejét, olvasgasd cikkeinket - de tudom, egyszer így is eljön a Te időd!

Online marketing tanácsadó 1998-óta

Online marketing tanácsadás

Az online marketing nem egyezik meg az offline marketinggel. Egészen másak a reakcióidők, a reakciók, az eszközök. Legyen szó kisvállalkozásról vagy egy gyógyszergyár több brandjéről, az eddig bevált sales és marketing nem adaptálható az online világra. Nem elég egy cégbemutatkozó, sőt nem elég egy jól megírt marketing szöveg sem. Az Interneten nem csak a potenciális vevőknek írunk, a keresőmotorokat és az Internetezők szokásait is figyelembe kell vennünk. Ha viszont ezeket eltaláljuk, elkapunk egy fonalat mely akár olyan ingyenes reklámot hozhat cégünknek, amely annyi emberhez jut el, amennyit a hagyományos eszközök segítségével nem is remélhetünk. Mi kell ehhez? Keresőoptimalizálás? Közösségi média marketing? Tartalommarketing? Egy kreatív ötlet és sok-sok tapasztalat, na és mindenek előtt egy jól kidolgozott marketing stratégia! 

Online PR és Publishing

Az online marketing mellett a Publishing és az online PR is része egy komplex marketing stratégiának. Gyógyszergyáraknál dolgozva megtanultam, mi az, ha az embert nem csak a kőkemény és tőkeerős konkurencia akarja megfektetni, feljelenteni, elgáncsolni, hanem a hatóságokkal és a média ellenszelével is harcolni kell. Sok olyan projektben vettem rész, ahol még csak látszódnia sem szabadott annak, hogy mit akarunk eladni, mégis konkrét eladási számokat vártak a multinacionális vállalat központjában az online PR vagy a Publishing hatására. Hibázni nem lehet, mert a konkurencia és a hatóságok szeme ránk szegeződik, a legkisebb félrelépésre is milliós büntetéseket várhatunk. Mégis rekordokat döntöttek az eladás-növekedési számok!

Online marketing előadások, oktatás és kutatás

A Gödöllői Szent István Egyetem Marketing Intézetének oktatójaként nem csak a diákok képzésében, de az elméleti kutatásokban is részt veszek. Doktori (PHD) munkám is online marketing témában készül. Az egyetemi kutató munka és a Marketing Professzorok Kft. mindennapi éles gyakorlati munkája során olyan tapasztalatokat szerezhetek, amelyet kevesen ma Magyarországon. Az élvonalbeli, EU-s forrásokból is támogatott elméleti egyetemi kutatás és az üzleti élet könyörtelen kihívásainak kombinációja hatékony és a konkurencia előtt járó tudást ad. Ezeket nem csak diákjaimnak, hanem nemzetközi marketing konferenciákon kutató társaimnak is igyekszem átadni, de ügyfeleimnél a mindennapi gyakorlatban is sikerrel alkalmazom. Keresőoptimalizálás, Facebook marketing, AdWords kampányok, LinkedIn és sorolhatnám azokat a vállalati tanfolyamokat, amelyeket tartottam az elmúlt években, kihelyezve vállalatoknál.

SEO tanácsadás, saját kutatás alapján

A SEO a komplex online marketing leghatékonyabb eszköze. A keresőoptimalizálás megítélése egy kis időre megrendült a közösségi média marketing felületek kialakulásával, amióta azonban azokon egyre inkább csak fizetett hirdetésekkel lehet nagy eléréseket produkálni, a SEO ismét vezeti a költséghatékony online marketing eszközök listáját. A keresőoptimalizálás azonban nem egy állandó rendszer, a Google algoritmusainak folyamatos változása a korábban jól prosperáló weblapok látogatottságát dönti rommá. Ahhoz, hogy naprakészek legyünk a SEO minden kis trükkjével, folyamatosan figyelnünk kell a nemzetközi irodalmat, valamint saját kísérleteket beállítva ellenőrizzük - vagy megdöntjük az onnan származó állításokat. A megszerzett tudást keresőoptimalizálási tanácsadásunk során alkalmazzuk ügyfeleink weboldalain. 

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!