Online marketing tanácsadás, online PR, közösségi média tanácsadás, keresőoptimalizálás Máté Balázs online marketing tanácsadó segítségével

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
logo_1 logo_2 logo_3 logo_4 logo_5 logo_6 logo_7 logo_8 logo_9 logo_10 logo_11 logo_12 logo_13 logo_14 logo_15 logo_16 logo_17 logo_18 logo_19 logo_20 logo_21 logo_22 logo_23 logo_24 logo_25 logo_26 logo_27 logo_28 logo_29 logo_30 logo_31 logo_32 logo_33 logo_34 logo_35 logo_36 logo_37 logo_38 logo_39 logo_40 logo_41 logo_42 logo_43 logo_44 logo_45 logo_46 logo_47 logo_48 logo_49 logo_50 logo_51
logo_1 logo_2 logo_3 logo_4 logo_5 logo_6 logo_7 logo_8 logo_9 logo_10 logo_11 logo_12 logo_13 logo_14 logo_15 logo_16 logo_17 logo_18 logo_19 logo_20 logo_21 logo_22 logo_23 logo_24 logo_25 logo_26 logo_27 logo_28 logo_29 logo_30 logo_31 logo_32 logo_33 logo_34 logo_35 logo_36 logo_37 logo_38 logo_39 logo_40 logo_41 logo_42 logo_43 logo_44 logo_45 logo_46 logo_47 logo_48 logo_49 logo_50 logo_51
Pihengetünk?
Szállodai tartalommarketing tippek a forgalom fellendítésére
A tartalommarketing a turizmusmarketing egyik, ha nem a legerősebb fegyvere. Hidd el, tapasztalatból mondjuk. Tartalomra van szükséged a keresőoptimalizáláshoz, a hírnév növeléséhez, a közösségi média marketing kommunikációd fellendítéséhez, a hírleveleidhez, és ez csupán néhány a sok-sok példa közül… Nos, nézzük meg, hogyan lendítheti fel forgalmadat a tartalommarketing, és mit kell tenned ezért!
Mit tehetsz ügyfeleid digitális jólétéért 2020-ban
Az online marketing egyik fontos jellemzője az az óriási mennyiségű tartalom, amelyet megtermel, és amilyen sűrűn kínálja azt. Mindez digitális kimerültséghez vezethet, aminek következtében bizonyos esetekben digitális detoxikálásra lehet szükség.
Egy rövid útmutató a Facebook csoport marketinghez
A Facebook csoportok drasztikusan kibővíthetik márkád eléréseit a világ legnagyobb közösségi platformján, ha megfelelően kezeled őket – ezt nevezzük Facebook csoport marketingnek. A Facebook egyik legújabb algoritmusfrissítésének köszönhetően a csoportok felkapott bejegyzései magasabban jelenhetnek meg a csoportot követő felhasználók idővonalán, ami komoly marketinglehetőségeket jelent a márkák számára.
Hogyan keress partnereket TikTok influencer marketingedhez
A TikTok hihetetlen ütemben hódítja meg a fiatalok okostelefonjait. A kínai fejlesztésű közösségi platform kifejezetten a rövid, amatőr videók körül forog, és a Z generáció új kedvenc digitális játszóterévé vált. Nem meglepő tehát, hogy a márkák is hamar felfigyeltek rá, mint potenciális hirdetési csatornára, és rövidesen kialakult a TikTok influencer marketing.
Videómarketing orvosoknak: 5 videótípus, amelyekkel több pácienst csalogathatsz praxisodhoz
Egy orvosi magánpraxis – mint minden vállalkozás – csak úgy képes fennmaradni és terjeszkedni, ha rendszeresen új pácienseket szerez magának. Persze ezt könnyebb mondani, mint kivitelezni egy olyan világban, ahol egyre ádázabb küzdelem folyik az ügyfelek figyelméért, és ahol az egészségügy helyzete és berendezkedése szinte napi rendszerességgel változik.
6+1 tipp a hatékony szállodamarketingért
Gyakran szoktuk mondani: az online marketingben semmi sem biztos, csak a változás. Ez nyilvánvalóan a tuirzmus marketingre is igaz. Szerencsére azonban vannak olyan bevált marketing technikák, amikre bátran támaszkodhatsz attól függetlenül, hogy éppen milyen trend üti fel a fejét. 7 ilyet gyűjtöttünk most össze!  
3 kiváló kísérleti marketing példa rendezvényekről
A kísérleti tartalmak nélkülözhetetlenek az olyan márkák számára, amelyek szeretnének kitűnni a közegből és szeretnék aktivizálni közönségüket. Íme néhány kísérleti marketing példa rendezvényeid megszervezéséhez, és hogy valódi kapcsolatokat alakíthass ki ügyfeleiddel.
Az értékesítési tölcsér fogalma és alkalmazása a marketingben
Az értékesítési tölcsér koncepciójának lényege, hogy az emberek egy bizonyos útvonalon keresztül jutnak el addig a pontig, amikortól ügyfélnek tekinthetők. Ez az útvonal különféle szakaszokból áll össze, az értékesítési tölcsért használó marketingesek pedig más és más marketingtaktikákkal igyekszik elérni lehetséges ügyfeleiket az alapján, hogy azok a tölcsér mely szakaszában járnak éppen.
Magyarország leglátogatottabb online marketing blogja

ENNYIEN OLVASTÁK A BLOGOT
2019. JANUÁR 1. ÓTA:
629 491
Kövess minket
Iratkozz fel!
Naprakész online marketing tippek és esettanulmányok
Marketing szakszótár

Kosárelhagyási arány

Mi az a kosárelhagyási arány? A kosárelhagyási arány...

Linknépszerűség

Egy webhely linknépszerűsége azt jelenti, hogy hány link mutat rá...

Termékjellemző

Mi is az a termékjellemző? A termékjellemző egy termék olyan...

Kulcsszó kutatás

A kulcsszó kutatás célja megkeresni és azonosítani azokat a...

blogroll

Mi az a blogroll? A blogroll egy hivatkozási lista, ami általában egy blog...
MÉG TÖBB CIKK
Online marketing tanácsadó 1998-óta

Diplomáim megszerzése után nem tudtam eldönteni, hogy a tudományos pályán maradjak, vagy helyezzem marketing iránti érdeklődésemet üzleti alapokra. Legyen hát a kettő együtt, gondoltam. Levelezőn kezdtem neki a marketing doktori elvégzésének, oktattam az egyetemen, közben megalapítottam a Marketing Professzorok BTL Kommunikációs ügynökséget. Az eltelt időszakban több, mint 500 KKV és több tucat nagyvállalat marketing kommunikációjában játszottam szerepet. A kutatást sem adtam fel, csapatommal egy olyan marketing kommunikációs stratégiát építettünk fel, mely keresőoptimalizálás (SEO), Social Media Marketing és tartalommarketing (publishing) alapokon szinte minden iparágban eredményesen és költséghatékonyan bevethető. Amennyiben eljutottál már oda, hogy tudod, a Ti cégeteknél is egy ilyen hatékony marketing kommunikációs stratégiára van szükséged, kérd ajánlatunkat! Ha még nem érzed az Internet elsöprő erejét, olvasgasd cikkeinket - de tudom, egyszer így is eljön a Te időd!

Online marketing tanácsadó 1998-óta
Online marketing tanácsadás

Az online marketing nem egyezik meg az offline marketinggel. Egészen másak a reakcióidők, a reakciók, az eszközök. Legyen szó kisvállalkozásról vagy egy gyógyszergyár több brandjéről, az eddig bevált sales és marketing nem adaptálható az online világra. Nem elég egy cégbemutatkozó, sőt nem elég egy jól megírt marketing szöveg sem. Az Interneten nem csak a potenciális vevőknek írunk, a keresőmotorokat és az Internetezők szokásait is figyelembe kell vennünk. Ha viszont ezeket eltaláljuk, elkapunk egy fonalat mely akár olyan ingyenes reklámot hozhat cégünknek, amely annyi emberhez jut el, amennyit a hagyományos eszközök segítségével nem is remélhetünk. Mi kell ehhez? Keresőoptimalizálás? Közösségi média marketing? Tartalommarketing? Egy kreatív ötlet és sok-sok tapasztalat, na és mindenek előtt egy jól kidolgozott marketing stratégia! 

Online PR és Publishing

Az online marketing mellett a Publishing és az online PR is része egy komplex marketing stratégiának. Gyógyszergyáraknál dolgozva megtanultam, mi az, ha az embert nem csak a kőkemény és tőkeerős konkurencia akarja megfektetni, feljelenteni, elgáncsolni, hanem a hatóságokkal és a média ellenszelével is harcolni kell. Sok olyan projektben vettem rész, ahol még csak látszódnia sem szabadott annak, hogy mit akarunk eladni, mégis konkrét eladási számokat vártak a multinacionális vállalat központjában az online PR vagy a Publishing hatására. Hibázni nem lehet, mert a konkurencia és a hatóságok szeme ránk szegeződik, a legkisebb félrelépésre is milliós büntetéseket várhatunk. Mégis rekordokat döntöttek az eladás-növekedési számok!

Online marketing előadások, oktatás és kutatás

A Gödöllői Szent István Egyetem Marketing Intézetének oktatójaként nem csak a diákok képzésében, de az elméleti kutatásokban is részt veszek. Doktori (PHD) munkám is online marketing témában készül. Az egyetemi kutató munka és a Marketing Professzorok Kft. mindennapi éles gyakorlati munkája során olyan tapasztalatokat szerezhetek, amelyet kevesen ma Magyarországon. Az élvonalbeli, EU-s forrásokból is támogatott elméleti egyetemi kutatás és az üzleti élet könyörtelen kihívásainak kombinációja hatékony és a konkurencia előtt járó tudást ad. Ezeket nem csak diákjaimnak, hanem nemzetközi marketing konferenciákon kutató társaimnak is igyekszem átadni, de ügyfeleimnél a mindennapi gyakorlatban is sikerrel alkalmazom. Keresőoptimalizálás, Facebook marketing, AdWords kampányok, LinkedIn és sorolhatnám azokat a vállalati tanfolyamokat, amelyeket tartottam az elmúlt években, kihelyezve vállalatoknál.

SEO tanácsadás, saját kutatás alapján

A SEO a komplex online marketing leghatékonyabb eszköze. A keresőoptimalizálás megítélése egy kis időre megrendült a közösségi média marketing felületek kialakulásával, amióta azonban azokon egyre inkább csak fizetett hirdetésekkel lehet nagy eléréseket produkálni, a SEO ismét vezeti a költséghatékony online marketing eszközök listáját. A keresőoptimalizálás azonban nem egy állandó rendszer, a Google algoritmusainak folyamatos változása a korábban jól prosperáló weblapok látogatottságát dönti rommá. Ahhoz, hogy naprakészek legyünk a SEO minden kis trükkjével, folyamatosan figyelnünk kell a nemzetközi irodalmat, valamint saját kísérleteket beállítva ellenőrizzük - vagy megdöntjük az onnan származó állításokat. A megszerzett tudást keresőoptimalizálási tanácsadásunk során alkalmazzuk ügyfeleink weboldalain.