Online marketing tanácsadás, online PR, közösségi média tanácsadás, keresőoptimalizálás Máté Balázs online marketing tanácsadó segítségével

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Online Marketing
2021/10/18
Szatmári Szabina - Egészségügyi marketing divízió vezető
Változik a Google Ads – Mire számítsanak a hirdetők?
SEO, keresőoptimalizálás
2021/10/11
Szatmári Szabina - Egészségügyi marketing divízió vezető
SEO, keresőoptimalizálás
2021/10/06
Csonka Nikoletta - marketing tanácsadó
logo_1 logo_2 logo_3 logo_4 logo_5 logo_6 logo_7 logo_8 logo_9 logo_10 logo_11 logo_12 logo_13 logo_14 logo_15 logo_16 logo_17 logo_18 logo_19 logo_20 logo_21 logo_22 logo_23 logo_24 logo_25 logo_26 logo_27 logo_28 logo_29 logo_30 logo_31 logo_32 logo_33 logo_34 logo_35 logo_36 logo_37 logo_38 logo_39 logo_40 logo_41 logo_42 logo_43 logo_44 logo_45 logo_46 logo_47 logo_48 logo_49 logo_50 logo_51
logo_1 logo_2 logo_3 logo_4 logo_5 logo_6 logo_7 logo_8 logo_9 logo_10 logo_11 logo_12 logo_13 logo_14 logo_15 logo_16 logo_17 logo_18 logo_19 logo_20 logo_21 logo_22 logo_23 logo_24 logo_25 logo_26 logo_27 logo_28 logo_29 logo_30 logo_31 logo_32 logo_33 logo_34 logo_35 logo_36 logo_37 logo_38 logo_39 logo_40 logo_41 logo_42 logo_43 logo_44 logo_45 logo_46 logo_47 logo_48 logo_49 logo_50 logo_51
Cikk inline
Új linkspam frissítést helyezett üzembe a Google
A Google július végén és augusztus elején helyezte üzembe legújabb frissítését, ami „általánosabban” és „több nyelven” célozza meg a spam jellegű hivatkozásokat.
Az egészségügyi tartalommarketing nélkülözhetetlen szerepe
Az egészségügyi marketingképviselők szerepe rohamléptekkel halad egy személyes/digitális hibrid irányába, ahogyan egyre hatékonyabb módszerekkel vehetjük fel a kapcsolatot pácienseinkkel. Tény, hogy ezen változások nagy részét a COVID-19 helyzet indította be, de biztosak lehetünk benne, hogy a járvány leküzdése után is maradandó helyet foglalnak majd el a marketingben.  
Webhelyegyesítés és SEO – Így őrizd meg organikus teljesítményedet
Két vagy több cég egyesítése nem egyszerű feladat. Azonban, ha az így létrejövő vállalat webhelyén szeretne új ügyfelekre és üzletre szert tenni, akkor nagyon fontos, hogy a meglévő webhelyek kombinált teljesítményére építhesse fel online stratégiáját.
A YouTube SEO alapjai – Tippek a videók keresőoptimalizálásához
Annak érdekében, hogy felhasználói kényelmesen és gyorsan rátalálhassanak a számukra releváns videókra, a YouTube egy algoritmus fejlesztett ki, amely a legjobb találatok összeválogatásáért felel minden egyes keresésre.     
5 profi tipp a Display hirdetések hatékony optimalizálásához
A Display hirdetések lehetőséget nyújtanak márkádnak, hogy releváns webhelyeken, alkalmazásokban és egyéb online felületeken is megjelenjen. Amennyiben szeretnél több lehetséges ügyfelet elérni az interneten, a Display hirdetéseket mindenképpen érdemes észben tartani. Ahhoz, hogy a legtöbbet hozhasd ki Display kampányaidból, illetve költségkeretedből, fontos, hogy megfelelően optimalizáld hirdetéseidet, különben kaotikus (és veszteséges) helyzetek alakulhatnak ki. Az alábbiakban ezt a témát járjuk körül néhány hasznos rendszerezési tipp formájában! Cikkünk első sorban a Google Ads hirdetéseire összpontosít, azonban ezeket a tanácsokat minden kampányplatformon alkalmazhatod!
A YouTube SEO alapjai –mi az a Youtube SEO, és milyen algoritmussal dolgozik?
Egyre több cég alkalmaz YouTube SEO technikákat online marketing stratégiájuk részeként. Ez nem meglepő, elvégre a világ legnagyobb videómegosztó platformján mindenki szeretne az első találatok között megjelenni.
10 profi marketingtipp a landing konverziók fellendítéséért
Egy konverziós emailsorozat vagy egy hirdetés általában egy olyan landing oldalra küldi a címzetteket, amely mélyebben is belemerül egy adott témába, vagy közvetlenül megpróbál eladni egy bizonyos terméket vagy szolgáltatást. Mivel egy landing oldalnak számos konverziós célja lehet (egy termék megvásárlása, egy dokumentum letöltése, egy regisztráció stb.), a konverziós arányos is drasztikusan eltérhetnek ezektől függően.
Amit egy marketingesnek a Google Ads Teljesítménytervezőjéről tudnia kell
Az online reklámok világa végtelenül képlékeny. Habár sok trend előre megjósolható, néha még a tapasztalt marketingesek sem tudják előre megjósolni, hogy egy-egy változtatás milyen irányba fordítja majd ügyfeleik kampányait. Ezt a bizonytalanságot segít némileg csökkenteni a Google Teljesítménytervezője, és mai cikkünkben megismerheted, hogy pontosan hogyan is működik ez a hasznos eszköz!
7 tipp a hatékony e-kereskedelmi Facebook hirdetésekhez
Egy online üzlet, vagy webáruház népszerűsítése nem egyszerű feladat. Bármilyen marketingcsatornát is használ az ember, valahogy sosem elég jók az eredmények. Mindig több konverzióra, releváns forgalomra, és visszatérő ügyfélre van szükség.
Kövess minket
Iratkozz fel!
Naprakész online marketing tippek és esettanulmányok
Marketing szakszótár

Linkálcázás

A linkálcázás definíciója A linkálcázás a...

Fő újraeladási jog

A fő újraeladási jog definíciója A fő újraeladási jog...

Google Plus

A Google Plus definíciója A Google közösségi oldala volt, mely nem...

Marketing

De mi is az a marketing? A marketing alapjai kezdőknek és...

Résmarketing

A résmarketing definíciója A niche, azaz réspiac egy olyan...
MÉG TÖBB CIKK
Online marketing tanácsadó 1998-óta

Diplomáim megszerzése után nem tudtam eldönteni, hogy a tudományos pályán maradjak, vagy helyezzem marketing iránti érdeklődésemet üzleti alapokra. Legyen hát a kettő együtt, gondoltam. Levelezőn kezdtem neki a marketing doktori elvégzésének, oktattam az egyetemen, közben megalapítottam a Marketing Professzorok online marketing ügynökséget. Az eltelt időszakban több, mint 500 KKV és több tucat nagyvállalat marketing kommunikációjában játszottam szerepet, mint online marketing tanácsadó. A kutatást sem adtam fel, csapatommal egy olyan marketing kommunikációs stratégiát építettünk fel, mely keresőoptimalizálás (SEO), Social Media Marketing és tartalommarketing (publishing) alapokon szinte minden iparágban eredményesen és költséghatékonyan bevethető. Amennyiben eljutottál már oda, hogy tudod, a Ti cégeteknél is egy ilyen hatékony marketing kommunikációs stratégiára van szükséged, kérd ajánlatunkat! Ha még nem érzed az Internet elsöprő erejét, olvasgasd cikkeinket - de tudom, egyszer így is eljön a Te időd!

Online marketing tanácsadó 1998-óta
Online marketing tanácsadás

Az online marketing nem egyezik meg az offline marketinggel. Egészen másak a reakcióidők, a reakciók, az eszközök. Legyen szó kisvállalkozásról vagy egy gyógyszergyár több brandjéről, az eddig bevált sales és marketing nem adaptálható az online világra. Nem elég egy cégbemutatkozó, sőt nem elég egy jól megírt marketing szöveg sem. Az Interneten nem csak a potenciális vevőknek írunk, a keresőmotorokat és az Internetezők szokásait is figyelembe kell vennünk. Ha viszont ezeket eltaláljuk, elkapunk egy fonalat mely akár olyan ingyenes reklámot hozhat cégünknek, amely annyi emberhez jut el, amennyit a hagyományos eszközök segítségével nem is remélhetünk. Mi kell ehhez? Keresőoptimalizálás? Közösségi média marketing? Tartalommarketing? Egy kreatív ötlet és sok-sok tapasztalat, na és mindenek előtt egy jól kidolgozott marketing stratégia! 

Online PR és Publishing

Az online marketing mellett a Publishing és az online PR is része egy komplex marketing stratégiának. Gyógyszergyáraknál dolgozva megtanultam, mi az, ha az embert nem csak a kőkemény és tőkeerős konkurencia akarja megfektetni, feljelenteni, elgáncsolni, hanem a hatóságokkal és a média ellenszelével is harcolni kell. Sok olyan projektben vettem rész, ahol még csak látszódnia sem szabadott annak, hogy mit akarunk eladni, mégis konkrét eladási számokat vártak a multinacionális vállalat központjában az online PR vagy a Publishing hatására. Hibázni nem lehet, mert a konkurencia és a hatóságok szeme ránk szegeződik, a legkisebb félrelépésre is milliós büntetéseket várhatunk. Mégis rekordokat döntöttek az eladás-növekedési számok!

Online marketing előadások, oktatás és kutatás

A Gödöllői Szent István Egyetem Marketing Intézetének oktatójaként nem csak a diákok képzésében, de az elméleti kutatásokban is részt veszek. Doktori (PHD) munkám is online marketing témában készül. Az egyetemi kutató munka és a Marketing Professzorok Kft. mindennapi éles gyakorlati munkája során olyan tapasztalatokat szerezhetek, amelyet kevesen ma Magyarországon. Az élvonalbeli, EU-s forrásokból is támogatott elméleti egyetemi kutatás és az üzleti élet könyörtelen kihívásainak kombinációja hatékony és a konkurencia előtt járó tudást ad. Ezeket nem csak diákjaimnak, hanem nemzetközi marketing konferenciákon kutató társaimnak is igyekszem átadni, de ügyfeleimnél a mindennapi gyakorlatban is sikerrel alkalmazom. Keresőoptimalizálás, Facebook marketing, AdWords kampányok, LinkedIn és sorolhatnám azokat a vállalati tanfolyamokat, amelyeket tartottam az elmúlt években, kihelyezve vállalatoknál.

SEO tanácsadás, saját kutatás alapján

A SEO a komplex online marketing leghatékonyabb eszköze. A keresőoptimalizálás megítélése egy kis időre megrendült a közösségi média marketing felületek kialakulásával, amióta azonban azokon egyre inkább csak fizetett hirdetésekkel lehet nagy eléréseket produkálni, a SEO ismét vezeti a költséghatékony online marketing eszközök listáját. A keresőoptimalizálás azonban nem egy állandó rendszer, a Google algoritmusainak folyamatos változása a korábban jól prosperáló weblapok látogatottságát dönti rommá. Ahhoz, hogy naprakészek legyünk a SEO minden kis trükkjével, folyamatosan figyelnünk kell a nemzetközi irodalmat, valamint saját kísérleteket beállítva ellenőrizzük - vagy megdöntjük az onnan származó állításokat. A megszerzett tudást keresőoptimalizálási tanácsadásunk során alkalmazzuk ügyfeleink weboldalain.