Programozó, web fejlesztő állásajánlat! Több mint 20 éves múltú, stabil hátterű hazai cég gödöllői munkahelyre keres online alkalmazások fejlesztéséhez programozó kollégát.

EN
Prestige Memoriae Liget Royal Hévíz Callas Cafe Callas House Duna Relax Bükkös Hotel Pastel Guest House Regia Hotel Vinifera Hotel Referencia #11 Referencia #12 Referencia #13 Referencia #14 Referencia #15 Referencia #16 Referencia #17 Referencia #18 Referencia #19 Referencia #20 Referencia #21 Referencia #22 Referencia #23 Referencia #24 Referencia #25 Referencia #26 Referencia #27 Referencia #28 Referencia #29 Referencia #30 Referencia #31 Referencia #32 Referencia #33 Referencia #34 Referencia #35 Referencia #36 Referencia #37 Referencia #38 Referencia #39 Referencia #40 Referencia #41 Referencia #42 Referencia #43 77 Elektronika Kft Referencia #45 Referencia #46 Referencia #47 Referencia #48 Referencia #49 Referencia #50 Referencia #51 Referencia #52 Referencia #53 Referencia #54 Referencia #55 Referencia #56 Referencia #57 Referencia #58 Referencia #59 Referencia #60 Referencia #61 Referencia #62 Referencia #63 Referencia #64 Referencia #65 Referencia #66 Referencia #67 Referencia #68 Referencia #69 Referencia #70

Programozót, webfejlesztőt keresünk, SEO központú honlapok készítéséhez!

Máté Balázs, online marketing tanácsadó

Ha otthon vagy a PHP programozásban de szeretnéd megtanulni a keresőoptimalizált honlapok fejlesztését Magyarország egyik vezető ügynökségénél akkor ez a részben otthonról is végezhető munka neked való. 

Programozó, web fejlesztő állásajánlat! Több mint 20 éves múltú, stabil hátterű hazai cég gödöllői munkahelyre keres online alkalmazások fejlesztéséhez programozó kollégát.

Milyen a SEO központú honlapkészítés? 

Csak írd be a Google-be, hogy marketing, vagy keresőoptimalizálás, vagy online marketing. Melyik honlap az első? Ez. Ahhoz, hogy ez sikerülhessen, sokat kutattunk és fejlesztünk ma is, minden nap. Ebben a munkában vehetsz részt, mint programozó. Mindenki előtt járni egy lépéssel nem egyszerű feladat, folyamatos megújulást kíván. A Marketing Professzoroknál ebben vehetsz részt. 

 

Miért a Marketing Professzorok?

Vannak konkurenciáink, erősek, voltak is mindig. Több, mint 20 éve inspirálnak minket arra, hogy jobbak és jobbak legyünk. Köszönjük nekik. Ami érdekes, hogy ezek a konkuremciák mindig mások. Teljesen más cégekkel küzdöttünk a 2000-es évek elején, másokkal a végén és szinte pár évente megint másokkal. De mi itt vagyunk, itt voltunk és itt leszünk 10-20 év múlva is. Ebben a folyamatban számítunk rád is, programozói tudásodra éppúgy, mint tanulási, fejlődési képességeidre!

 

Programozó, web fejlesztő állásajánlat!

Ha számodra fontos a kellemes munkahelyi környezet, a baráti munkakapcsolatok, és szeretnél sok mindent megtanulni a keresőoptimalizált honlapkészítés rejtelmeiről, akkor nálunk a helyed.

Nyugodt munkakörnyezet, segítő, fiatalos csapat, és érdekes feladatok várnak. A vidám csapat mellett azt is tudjuk, milyen fontos a nyugodt munkakörnyezet a kreatív munkához, ezért heti egy napon várunk az irodában ahol átbeszéljük a feladatokat, felmerülő kérdéseket – a többi 4 napon pedig otthonod kényelméből dolgozhatsz, zavaró körülmények nélkül! 

 

Full stack developer állásajánlat

Kreatív feladatok, érdekes ügyfelek és változatos munka vár rád. Csatlakozz egy fiatalos csapatba, ahol szakmailag is fejlődhetsz változatos munkáinknak köszönhetően! Évi két csapatépítő vidéken szállodákban, nyáron balatoni nyaralási lehetőség, vitorlázás, és jó hangulat. 

 

Csapatunkban senior programozóktól megismerheted a SEO programozás legjavát, a szabványos, Google barát frontend fejlesztés titkait, és egy olyan fejlesztő csapat részeként dolgozhatsz, akik csak a legjobbal elégednek meg! 

 

Feladatok

- változatos specifikáció alapján cégünk által üzemeltetett, saját fejlesztésű keretrendszerében feladatok ellátása, új honlapok készítése (kezdetben akár senior fejlesztőnk támogatásával, később önállóan)
- A cég weboldalainak és web alapú technológiákra épülő alkalmazásainak támogatása, továbbfejlesztése.
- Honlapon egyszerűbb hibák javítása, felmerülő problémák elhárítása
- Projektekben való részvétel


Téged keresünk, ha….
- Minimum középfokú szakirányú végzettséggel rendelkezel
- Minimum 1-3 év munkatapasztalatod mér van a webfejlesztés területén
- Rendelkezel a programozási alapismeretekkel: PHP(OOP), HTML/XHTML, CSS, MySQL, JS, JQuery, JSON, AJAX
- Kiváló kommunikációs és problémamegoldó képességed van, szeretsz csapatban dolgozni és nyitott vagy az új feladatokra, fejlődésre
- Pontos és precíz vagy, képes vagy önállóan is dolgozni éppúgy, mint csapatban


Előny
- Responsive és mobil portálfejlesztési tapasztalat
- Alapvető SEO ismeretek és Analytics ismeretek
- Photoshop grafikai program ismerete


Amit kínálunk
- Kellemes, modern munkahelyi környezet, nyugodt légkör
- Érdekes és változatos, szakmai kihívást jelentő feladatok
- Erős referenciák, folyamatos szakmai fejlődés
- Fiatal, dinamikus csapatban való részvétel
- Stabil munkahely, versenyképes jövedelem


Állás típusa: teljes munkaidős, állandó (1 nap iroda 4 nap home office);

Munkába állás: kezdhetsz is, van munkánk bőven! :)


Amennyiben felkeltettük érdeklődésed és szeretnél egy szuper csapat tagja lenni, írj rá cégvezetőnkre Facebookon (kattints IDE)! vagy küldd el önéletrajzodat az iroda kukac marketingprofesszorok.hu e-mail címre. 

Próbaidő hossza: 3 hónap
 

Online marketing tanácsadó 1998-óta

Diplomáim megszerzése után nem tudtam eldönteni, hogy a tudományos pályán maradjak, vagy helyezzem marketing iránti érdeklődésemet üzleti alapokra. Legyen hát a kettő együtt, gondoltam. Levelezőn kezdtem neki a marketing doktori elvégzésének, oktattam az egyetemen, közben megalapítottam a Marketing Professzorok online marketing ügynökséget. Az eltelt időszakban több, mint 500 KKV és több tucat nagyvállalat marketing kommunikációjában játszottam szerepet, mint online marketing tanácsadó. A kutatást sem adtam fel, csapatommal egy olyan marketing kommunikációs stratégiát építettünk fel, mely keresőoptimalizálás (SEO), Social Media Marketing és tartalommarketing (publishing) alapokon szinte minden iparágban eredményesen és költséghatékonyan bevethető. Amennyiben eljutottál már oda, hogy tudod, a Ti cégeteknél is egy ilyen hatékony marketing kommunikációs stratégiára van szükséged, kérd ajánlatunkat! Ha még nem érzed az Internet elsöprő erejét, olvasgasd cikkeinket - de tudom, egyszer így is eljön a Te időd!

Online marketing tanácsadó 1998-óta

Online marketing tanácsadás

Az online marketing nem egyezik meg az offline marketinggel. Egészen másak a reakcióidők, a reakciók, az eszközök. Legyen szó kisvállalkozásról vagy egy gyógyszergyár több brandjéről, az eddig bevált sales és marketing nem adaptálható az online világra. Nem elég egy cégbemutatkozó, sőt nem elég egy jól megírt marketing szöveg sem. Az Interneten nem csak a potenciális vevőknek írunk, a keresőmotorokat és az Internetezők szokásait is figyelembe kell vennünk. Ha viszont ezeket eltaláljuk, elkapunk egy fonalat mely akár olyan ingyenes reklámot hozhat cégünknek, amely annyi emberhez jut el, amennyit a hagyományos eszközök segítségével nem is remélhetünk. Mi kell ehhez? Keresőoptimalizálás? Közösségi média marketing? Tartalommarketing? Egy kreatív ötlet és sok-sok tapasztalat, na és mindenek előtt egy jól kidolgozott marketing stratégia! 

Online PR és Publishing

Az online marketing mellett a Publishing és az online PR is része egy komplex marketing stratégiának. Gyógyszergyáraknál dolgozva megtanultam, mi az, ha az embert nem csak a kőkemény és tőkeerős konkurencia akarja megfektetni, feljelenteni, elgáncsolni, hanem a hatóságokkal és a média ellenszelével is harcolni kell. Sok olyan projektben vettem rész, ahol még csak látszódnia sem szabadott annak, hogy mit akarunk eladni, mégis konkrét eladási számokat vártak a multinacionális vállalat központjában az online PR vagy a Publishing hatására. Hibázni nem lehet, mert a konkurencia és a hatóságok szeme ránk szegeződik, a legkisebb félrelépésre is milliós büntetéseket várhatunk. Mégis rekordokat döntöttek az eladás-növekedési számok!

Online marketing előadások, oktatás és kutatás

A Gödöllői Szent István Egyetem Marketing Intézetének oktatójaként nem csak a diákok képzésében, de az elméleti kutatásokban is részt veszek. Doktori (PHD) munkám is online marketing témában készül. Az egyetemi kutató munka és a Marketing Professzorok Kft. mindennapi éles gyakorlati munkája során olyan tapasztalatokat szerezhetek, amelyet kevesen ma Magyarországon. Az élvonalbeli, EU-s forrásokból is támogatott elméleti egyetemi kutatás és az üzleti élet könyörtelen kihívásainak kombinációja hatékony és a konkurencia előtt járó tudást ad. Ezeket nem csak diákjaimnak, hanem nemzetközi marketing konferenciákon kutató társaimnak is igyekszem átadni, de ügyfeleimnél a mindennapi gyakorlatban is sikerrel alkalmazom. Keresőoptimalizálás, Facebook marketing, AdWords kampányok, LinkedIn és sorolhatnám azokat a vállalati tanfolyamokat, amelyeket tartottam az elmúlt években, kihelyezve vállalatoknál.

SEO tanácsadás, saját kutatás alapján

A SEO a komplex online marketing leghatékonyabb eszköze. A keresőoptimalizálás megítélése egy kis időre megrendült a közösségi média marketing felületek kialakulásával, amióta azonban azokon egyre inkább csak fizetett hirdetésekkel lehet nagy eléréseket produkálni, a SEO ismét vezeti a költséghatékony online marketing eszközök listáját. A keresőoptimalizálás azonban nem egy állandó rendszer, a Google algoritmusainak folyamatos változása a korábban jól prosperáló weblapok látogatottságát dönti rommá. Ahhoz, hogy naprakészek legyünk a SEO minden kis trükkjével, folyamatosan figyelnünk kell a nemzetközi irodalmat, valamint saját kísérleteket beállítva ellenőrizzük - vagy megdöntjük az onnan származó állításokat. A megszerzett tudást keresőoptimalizálási tanácsadásunk során alkalmazzuk ügyfeleink weboldalain. 

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!