Premier Google Partner jelentése, jellemzése és magyarázata az online marketing szakszótárban.

EN

Google Premier PartnerA Google Premier Partnerek definíciója

A Google Premier Partnerek olyan marketingügynökségek, amelyek bizonyították a Google hirdetési rendszeréről (Google Ads) szerzett kimagasló szaktudásukat. A Google Premier Partner titulust maga a Google osztja ki ezeknek a tapasztalt, felkészült szakembereknek.

 

Manapság mindenki állíthatja magáról, hogy ért az online hirdetésekhez, a Google azonban csak azoknak az ügynökségeknek ítéli oda a Premier Partner titulust, akik kimagasló teljesítményt értek el a Google hirdetési rendszerében. Ehhez figyelembe veszi az ügynökség szaktudását, az ügyfeleik által hirdetésekre költött összegeket, az ügyfélbázis méretét, illetve az ügynökség és az ügyfelek növekedését is.

A Google kétféle titulus oszt ki ebben a kategóriában: Google Partner és Google Premier Partner. A Premier Partnerek tartoznak a legjobban teljesítő partnerek közé.

 

Hogyan lesz valakiből Google Premier Partner?

Mindenekelőtt regisztrálnod kell a Google partnerprogramjába, és létre kell hoznod egy profilt céged számára. Ez után demonstrálnod kell szaktudásodat és felkészültségedet, amit a Google az alábbi szempontok alapján ítél majd meg:

  • Az ügyfeleid hirdetésekre elköltött összegei, illetve növekedése a Google Ads rendszerén keresztül
  • Az ügynökség növekedése, amelyet a kezelt ügyfelek száma, és ezek mérete határoz meg

 

Mindemellett az ügynökségnek rendelkeznie kell legalább két olyan specialistával, akik megfeleltek a Google által összeállított számonkérésnek. Ehhez sikeresen le kell vizsgázniuk a Google Ads Fundamentals kurzus anyagából, illetve egy szabadon választott hirdetési specializációt is meg kell szerezniük (keresőhirdetések, Display hirdetések, mobilhirdetések, videóhirdetések, vagy Shopping hirdetések).

 

Miért érdemes megszerezni a Google Premier Partner titulust?

 

Miért érdemes Google Premier Partnerré válni?

A Google Premier Partnerek többek között:

  • Közösségi tagokká válnak
  • Előbb kapják meg a termékfrissítéseket
  • Igénybe vehetik a telefonos ügyfélszolgálatot
  • Élhetnek a promóciós ajánlatokkal
  • Részt vehetnek üzleti képzéseken
  • Meghívást kapnak az éves Annual Parters csúcstalálkozóra

 

Mindez azt jelenti, hogy ügynökségként egy szakképzett, felkészült, profi Google partnerként reklámozhatod magadat ügyfeleidnek.
Gyakori kérdések


Mi az a Google Premier Partner?

A Google Premier Partner egy exkluzív titulus, amelyet a Google ítél oda a Google Ads-et profin kezelő marketingügynökségeknek.


Hogyan lesz egy ügynökség Google Premier Partner?

Egy ügynökségnek egyrészt kimagasló teljesítményt kell elérnie ügyfelei Google Ads kezelése során, illetve rendelkeznie kell legalább két, a Google által levizsgáztatott Google Ads szakemberrel is.


Hatékony honlapüzemeltetés Online marketing

Ajánlatkérés

Több vásárlót szeretnél? Több vendéget szeretnél? Több ügyfelet szeretnél? Hatékonyabb marketinget szeretnél? Megalkotjuk tökéletes marketing stratégiádat, 2024.06.30-ig történő megrendelés esetén ennek díját elengedjük*.

*egy éves megrendelés esetén


Online marketing tanácsadó 1998-óta

Diplomáim megszerzése után nem tudtam eldönteni, hogy a tudományos pályán maradjak, vagy helyezzem marketing iránti érdeklődésemet üzleti alapokra. Legyen hát a kettő együtt, gondoltam. Levelezőn kezdtem neki a marketing doktori elvégzésének, oktattam az egyetemen, közben megalapítottam a Marketing Professzorok online marketing ügynökséget. Az eltelt időszakban több, mint 500 KKV és több tucat nagyvállalat marketing kommunikációjában játszottam szerepet, mint online marketing tanácsadó. A kutatást sem adtam fel, csapatommal egy olyan marketing kommunikációs stratégiát építettünk fel, mely keresőoptimalizálás (SEO), Social Media Marketing és tartalommarketing (publishing) alapokon szinte minden iparágban eredményesen és költséghatékonyan bevethető. Amennyiben eljutottál már oda, hogy tudod, a Ti cégeteknél is egy ilyen hatékony marketing kommunikációs stratégiára van szükséged, kérd ajánlatunkat! Ha még nem érzed az Internet elsöprő erejét, olvasgasd cikkeinket - de tudom, egyszer így is eljön a Te időd!

Online marketing tanácsadó 1998-óta

Online marketing tanácsadás

Az online marketing nem egyezik meg az offline marketinggel. Egészen másak a reakcióidők, a reakciók, az eszközök. Legyen szó kisvállalkozásról vagy egy gyógyszergyár több brandjéről, az eddig bevált sales és marketing nem adaptálható az online világra. Nem elég egy cégbemutatkozó, sőt nem elég egy jól megírt marketing szöveg sem. Az Interneten nem csak a potenciális vevőknek írunk, a keresőmotorokat és az Internetezők szokásait is figyelembe kell vennünk. Ha viszont ezeket eltaláljuk, elkapunk egy fonalat mely akár olyan ingyenes reklámot hozhat cégünknek, amely annyi emberhez jut el, amennyit a hagyományos eszközök segítségével nem is remélhetünk. Mi kell ehhez? Keresőoptimalizálás? Közösségi média marketing? Tartalommarketing? Egy kreatív ötlet és sok-sok tapasztalat, na és mindenek előtt egy jól kidolgozott marketing stratégia! 

Online PR és Publishing

Az online marketing mellett a Publishing és az online PR is része egy komplex marketing stratégiának. Gyógyszergyáraknál dolgozva megtanultam, mi az, ha az embert nem csak a kőkemény és tőkeerős konkurencia akarja megfektetni, feljelenteni, elgáncsolni, hanem a hatóságokkal és a média ellenszelével is harcolni kell. Sok olyan projektben vettem rész, ahol még csak látszódnia sem szabadott annak, hogy mit akarunk eladni, mégis konkrét eladási számokat vártak a multinacionális vállalat központjában az online PR vagy a Publishing hatására. Hibázni nem lehet, mert a konkurencia és a hatóságok szeme ránk szegeződik, a legkisebb félrelépésre is milliós büntetéseket várhatunk. Mégis rekordokat döntöttek az eladás-növekedési számok!

Online marketing előadások, oktatás és kutatás

A Gödöllői Szent István Egyetem Marketing Intézetének oktatójaként nem csak a diákok képzésében, de az elméleti kutatásokban is részt veszek. Doktori (PHD) munkám is online marketing témában készül. Az egyetemi kutató munka és a Marketing Professzorok Kft. mindennapi éles gyakorlati munkája során olyan tapasztalatokat szerezhetek, amelyet kevesen ma Magyarországon. Az élvonalbeli, EU-s forrásokból is támogatott elméleti egyetemi kutatás és az üzleti élet könyörtelen kihívásainak kombinációja hatékony és a konkurencia előtt járó tudást ad. Ezeket nem csak diákjaimnak, hanem nemzetközi marketing konferenciákon kutató társaimnak is igyekszem átadni, de ügyfeleimnél a mindennapi gyakorlatban is sikerrel alkalmazom. Keresőoptimalizálás, Facebook marketing, AdWords kampányok, LinkedIn és sorolhatnám azokat a vállalati tanfolyamokat, amelyeket tartottam az elmúlt években, kihelyezve vállalatoknál.

SEO tanácsadás, saját kutatás alapján

A SEO a komplex online marketing leghatékonyabb eszköze. A keresőoptimalizálás megítélése egy kis időre megrendült a közösségi média marketing felületek kialakulásával, amióta azonban azokon egyre inkább csak fizetett hirdetésekkel lehet nagy eléréseket produkálni, a SEO ismét vezeti a költséghatékony online marketing eszközök listáját. A keresőoptimalizálás azonban nem egy állandó rendszer, a Google algoritmusainak folyamatos változása a korábban jól prosperáló weblapok látogatottságát dönti rommá. Ahhoz, hogy naprakészek legyünk a SEO minden kis trükkjével, folyamatosan figyelnünk kell a nemzetközi irodalmat, valamint saját kísérleteket beállítva ellenőrizzük - vagy megdöntjük az onnan származó állításokat. A megszerzett tudást keresőoptimalizálási tanácsadásunk során alkalmazzuk ügyfeleink weboldalain. 

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!