SEO, keresőoptimalizáló tanácsadó cég árak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
logo_1 logo_2 logo_3 logo_4 logo_5 logo_6 logo_7 logo_8 logo_9 logo_10 logo_11 logo_12 logo_13 logo_14 logo_15 logo_16 logo_17 logo_18 logo_19 logo_20 logo_21 logo_22 logo_23 logo_24 logo_25 logo_25 logo_26 logo_27 logo_28 logo_29 logo_30 logo_31 logo_32 logo_33 logo_34 logo_35 logo_36 logo_37 logo_38 logo_39 logo_40 logo_41 logo_42 logo_43 logo_44 logo_45 logo_46 logo_47 logo_48 logo_49 logo_50 logo_51
Keresőoptimalizálás
Felmérés
Tanácsadás
Megvalósítás
seo
Ajánlatkérés

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom

Hozzájárulok, hogy a weboldal kapcsolatfelvétel céljából tárolja adataimat

Főoldal > Test oldal landing

15 éve végzünk keresőoptimalizálást ezért tudjuk, hogy elengedhetetlen részét képezi az online marketing stratégiának. Az online hirdetések drágulásásval, a közösségi hírfolyamok folyamatos algoritmus frissítésével e keresőoptimalizálás vált az egyik leghatékonyabb eszközzé ami a megtérülést illeti.


Ha nem ismered eléggé ezt az eszközt, vagy nem hozza a várt eredményeket, esetleg még nem alkalmazod, ne habozz tovább, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Mi is az a KERESŐOPTIMALIZÁLÁS? És miért jó neked?
seo

A keresőoptimalizálás, avagy a Search Engine Optimalization napjainkban is elengedhetetlen feladat az online marketingen belül. Ha jól csinálod, a keresőoptimalizálás egy kiemelkedő eszköz, amely költséghatékonyan hoz közvetlen vásárlókat azáltal, hogy a felhasználók kérdéseikre, kereséseikre a Te weboldaladat – és ezzel terméked vagy szolgáltatásod – kapják válaszul.

A keresőoptimalizálás szorosan összefügg szinte minden más online marketing eszközzel: alapja a tartalommarketing, és elengedhetetlen eszköze ugyan úgy a közösségi média marketing is!

Többet a keresőoptimalizálásról
Pihengetünk? mobile
Kövess minket
Iratkozz fel!
Naprakész online marketing tippek és esettanulmányok
Marketing szakszótár

Rang

A rang definíciója A rang, vagy pozíció egy webhely vagy weboldal...

PPC

A PPC definíciója A PPC (pay-per-click, azaz kattintásonkénti...

Tutorial

A tutorial definíciója Tutorial lehet többek között minden olyan...

Fő újraeladási jog

A fő újraeladási jog definíciója A fő újraeladási jog...

Újraeladási jog

Az újraeladási jog definíciója Ha egy újraeladási...
15 éve végzünk keresőoptimalizálást. Folyamatos kutatásaink eredményeképpen tudásunk naprakész, melyből ügyfeleink profitálnak.
Miért nélkülözhetetlen a SEO egy hatékony marketing kommunikációs stratégiából?
seo
“Máté Úr, látom, az Önök oldala nagyon jól jön a keresőben, segítenének nekünk a keresőoptimalizálásban?”
Nos, persze, nagyon szívesen, de az internet marketing nem az egyes elemek, a divatok, a felkapott marketing trendek mentén működik. Fontos, nagyon fontos a közösségi média marketing, a keresőoptimalizálás, de ezek mind csak EGY-EGY ELEMEI A KOMPLEX ONLINE MARKETINGNEK!
Az elemeket nem szabad fetisizálni, ezeket együttesen kell használni. Egy komplex marketing stratégiába kell helyezni, és mindegyiket az adott vállalkozás iparágának, vevői körének megfelelően súlyozni. Mindezt meg kell előzze egy ONLINE MARKETING ELEMZÉS! Ha nincs elemzés, nincsenek kiinduló adatok, hogyan lesznek tehát célok, amiket el akarunk érni? És ahogy a mondás is tartja, semmilyen szél nem jó annak a hajónak, melynek nincsen célul kiszemelt kikötője!
Végeztesd el céged online marketing elemzését velünk, készítess magadnak komplex, mindenre kiterjedő internet marketing stratégiát, így megtudhatod, milyen, amikor ömlik az Internetről az ajánlatkérés! Auditra jelentkezem
A keresőoptimalizálás a legjobban megtérülő online marketing eszköz

Íme a bizonyíték

Egy hotel elmúlt évi forgalmának forrásait vizsgáltuk. Az elért eredményeket a különböző online marketing eszközökbe fektetett összegek és azok megtérülésének összefüggésben vizsgáltuk. Az eredmények magukért beszélnek.
Esettanulmány megtekintésért kattints ide
seo
Ne hagyd, hogy félrevezessenek!
A seo eredménye nem az,
ha a Google találati listáján első vagy a céged nevére , de még csak nem is az, ha az általad nyújtott termék vagy szolgáltatás nevére első vagy.
ENNÉL SOKKAL TÖBB!
Az, ha már a problémákra, amelyekre termékeid, szolgáltatásaid megoldást kínálnak és amikre az ügyfeleid rákeresnek első vagy, félsiker.
MI ENNÉL MÉG TÖBBET NYÚJTUNK
A Google segítségével sokkal több relevánsa látogató és sokkal több konverziód, vásárlásod ,megrendelésed, ajánlatkérésed lesz.
AZ alábbi lépésekben fogunk látogatókat, vásárlókat generálni vállalkozásod számára
Felmérés
seo
A honlapodat, mint az online marketing eszközöd részét vizsáljuk, részletesen elemezzük annak keresőoptimalizálási beállításait.
Tanácsadás
seo
Komplett online marketing stratégiát alkotunk számodra, melynek kiemelt részét képezi a keresőoptimalizálás és a hatékony honlapüzemeltetés.
Megvalósítás
seo
A stratégia elfogadását követően éves szerződést kötünk, melynek során kezünkbe vesszük SEO-dat egyéb eszközeid mellett.
Hiszünk a hosszútávú együttműködés sikerében!
Ügyfeleinkkel szoros kapcsolat alakul ki, hiszen folyamatosan értékeljük az elért eredményeket. Havi szinten találkozunk és együtt határozzuk meg az elérni kívánt célokat!
seo
Online marketing tanácsadó 1998-óta

Diplomáim megszerzése után nem tudtam eldönteni, hogy a tudományos pályán maradjak, vagy helyezzem marketing iránti érdeklődésemet üzleti alapokra. Legyen hát a kettő együtt, gondoltam. Levelezőn kezdtem neki a marketing doktori elvégzésének, oktattam az egyetemen, közben megalapítottam a Marketing Professzorok online marketing ügynökséget. Az eltelt időszakban több, mint 500 KKV és több tucat nagyvállalat marketing kommunikációjában játszottam szerepet, mint online marketing tanácsadó. A kutatást sem adtam fel, csapatommal egy olyan marketing kommunikációs stratégiát építettünk fel, mely keresőoptimalizálás (SEO), Social Media Marketing és tartalommarketing (publishing) alapokon szinte minden iparágban eredményesen és költséghatékonyan bevethető. Amennyiben eljutottál már oda, hogy tudod, a Ti cégeteknél is egy ilyen hatékony marketing kommunikációs stratégiára van szükséged, kérd ajánlatunkat! Ha még nem érzed az Internet elsöprő erejét, olvasgasd cikkeinket - de tudom, egyszer így is eljön a Te időd!

Online marketing tanácsadó 1998-óta
Online marketing tanácsadás

Az online marketing nem egyezik meg az offline marketinggel. Egészen másak a reakcióidők, a reakciók, az eszközök. Legyen szó kisvállalkozásról vagy egy gyógyszergyár több brandjéről, az eddig bevált sales és marketing nem adaptálható az online világra. Nem elég egy cégbemutatkozó, sőt nem elég egy jól megírt marketing szöveg sem. Az Interneten nem csak a potenciális vevőknek írunk, a keresőmotorokat és az Internetezők szokásait is figyelembe kell vennünk. Ha viszont ezeket eltaláljuk, elkapunk egy fonalat mely akár olyan ingyenes reklámot hozhat cégünknek, amely annyi emberhez jut el, amennyit a hagyományos eszközök segítségével nem is remélhetünk. Mi kell ehhez? Keresőoptimalizálás? Közösségi média marketing? Tartalommarketing? Egy kreatív ötlet és sok-sok tapasztalat, na és mindenek előtt egy jól kidolgozott marketing stratégia! 

Online PR és Publishing

Az online marketing mellett a Publishing és az online PR is része egy komplex marketing stratégiának. Gyógyszergyáraknál dolgozva megtanultam, mi az, ha az embert nem csak a kőkemény és tőkeerős konkurencia akarja megfektetni, feljelenteni, elgáncsolni, hanem a hatóságokkal és a média ellenszelével is harcolni kell. Sok olyan projektben vettem rész, ahol még csak látszódnia sem szabadott annak, hogy mit akarunk eladni, mégis konkrét eladási számokat vártak a multinacionális vállalat központjában az online PR vagy a Publishing hatására. Hibázni nem lehet, mert a konkurencia és a hatóságok szeme ránk szegeződik, a legkisebb félrelépésre is milliós büntetéseket várhatunk. Mégis rekordokat döntöttek az eladás-növekedési számok!

Online marketing előadások, oktatás és kutatás

A Gödöllői Szent István Egyetem Marketing Intézetének oktatójaként nem csak a diákok képzésében, de az elméleti kutatásokban is részt veszek. Doktori (PHD) munkám is online marketing témában készül. Az egyetemi kutató munka és a Marketing Professzorok Kft. mindennapi éles gyakorlati munkája során olyan tapasztalatokat szerezhetek, amelyet kevesen ma Magyarországon. Az élvonalbeli, EU-s forrásokból is támogatott elméleti egyetemi kutatás és az üzleti élet könyörtelen kihívásainak kombinációja hatékony és a konkurencia előtt járó tudást ad. Ezeket nem csak diákjaimnak, hanem nemzetközi marketing konferenciákon kutató társaimnak is igyekszem átadni, de ügyfeleimnél a mindennapi gyakorlatban is sikerrel alkalmazom. Keresőoptimalizálás, Facebook marketing, AdWords kampányok, LinkedIn és sorolhatnám azokat a vállalati tanfolyamokat, amelyeket tartottam az elmúlt években, kihelyezve vállalatoknál.

SEO tanácsadás, saját kutatás alapján

A SEO a komplex online marketing leghatékonyabb eszköze. A keresőoptimalizálás megítélése egy kis időre megrendült a közösségi média marketing felületek kialakulásával, amióta azonban azokon egyre inkább csak fizetett hirdetésekkel lehet nagy eléréseket produkálni, a SEO ismét vezeti a költséghatékony online marketing eszközök listáját. A keresőoptimalizálás azonban nem egy állandó rendszer, a Google algoritmusainak folyamatos változása a korábban jól prosperáló weblapok látogatottságát dönti rommá. Ahhoz, hogy naprakészek legyünk a SEO minden kis trükkjével, folyamatosan figyelnünk kell a nemzetközi irodalmat, valamint saját kísérleteket beállítva ellenőrizzük - vagy megdöntjük az onnan származó állításokat. A megszerzett tudást keresőoptimalizálási tanácsadásunk során alkalmazzuk ügyfeleink weboldalain.