Blogger tanfolyam: mutasd meg a világnak, hogy mit tudsz!

EN
Prestige Memoriae Liget Royal Hévíz Callas Cafe Callas House Duna Relax Bükkös Hotel Pastel Guest House Regia Hotel Vinifera Hotel Referencia #11 Referencia #12 Referencia #13 Referencia #14 Referencia #15 Referencia #16 Referencia #17 Referencia #18 Referencia #19 Referencia #20 Referencia #21 Referencia #22 Referencia #23 Referencia #24 Referencia #25 Referencia #26 Referencia #27 Referencia #28 Referencia #29 Referencia #30 Referencia #31 Referencia #32 Referencia #33 Referencia #34 Referencia #35 Referencia #36 Referencia #37 Referencia #38 Referencia #39 Referencia #40 Referencia #41 Referencia #42 Referencia #43 77 Elektronika Kft Referencia #45 Referencia #46 Referencia #47 Referencia #48 Referencia #49 Referencia #50 Referencia #51 Referencia #52 Referencia #53 Referencia #54 Referencia #55 Referencia #56 Referencia #57 Referencia #58 Referencia #59 Referencia #60 Referencia #61 Referencia #62 Referencia #63 Referencia #64 Referencia #65 Referencia #66 Referencia #67 Referencia #68 Referencia #69 Referencia #70

Blogger mentor program és tanfolyam

Blogger tanfolyam: ismerd meg a siker kulcsát!

Imádsz írni? Fontosnak tartod az igényes fotókat és tartalmakat? Érdekelnek a közösségi média felületek? Használd fel a készségeidet, fejleszd az ismereteidet, foglalkozz hivatásszerűen azzal, amit valóban szeretsz! Segítünk kiépíteni rajongótáborodat, hogy a legismertebb bloggerek közé tartozhass!


Ezt nyújtjuk mi

Szóval blogot vezetsz. Vagy esetleg csak gondolkozol rajta. Egy biztos, szeretsz írni és jól is írsz. Szeretik az emberek, amit csinálsz. Mégis mit tanulhatnál te tőlem? Mit kaphatsz te a Marketing Professzoroktól?

 

A blog írás rólad szól, arról amit te szeretsz, nem vagyok az apád, nem azt mondom meg, hogyan add önmagad. De van 2 millió Facebook rajongóm különböző oldalaimon keresztül és 11 online újságom, amiből szépen megélek. Én is, meg sokan mások. Ha nem is a pénz hajt a blogírásban, azért nem rossz, ha az is van, nem? 


A Szent István Egyetemen tanítok online marketinget. Több mint 200 cégnél raktam rendbe az online jelenlétet, sokan ezért maradtak élve a válságban, vagy ezért szárnyalnak manapság. Értettek ahhoz, amit csináltak, ahogy te is értesz az íráshoz. De ha a legjobb akarsz lenni, ha a legtöbbet akarod elérni azzal, amit csinálsz akkor mindent a maximumra kell húznod. A Facebookon kívül ott van a Google, a 2 millió Facebook rajongóm ellenére a látogatók 60%-át a Googleből nyerem. Te mennyit? 


Jó, ha vannak megbízóid, akik fizetnek azért, hogy ha bemutatod a termékeiket, szolgáltatásokat. Vannak fizetős blogger helyek is, ahol a szolgáltató ad azért valamit, ha náluk vezeted a blogod. De vannak más lehetőségek is, amelyek fixen hoznak neked bevételt a forgalmad után.

 

2004-ben készítettem el azt első újságomat, azóta ezek a dolgok sokat fejlődtek, mára már gyönyörűen meg lehet élni az írásból. Erről is mesélek neked a tanfolyamon.


De miért mentor program, miért nem tanfolyam?

Mert nem csak képzést kapsz, támogatást is, egy együttműködési program keretében.

 

Ez több részből áll. Egyrészt megosztjuk bejegyzéseidet 2 millió Facebook rajongó előtt. Új emberek ismerhetnek meg. Elmondom azt is, hogy ezeket az új látogatókat hogy nyerd meg, növelve ezzel rajongótáborodat. Mi, mint kiadó, már jól ismerjük a sales houseokat, jó pozícióban vagyunk náluk, ha a hirdetési helyek hozamáról van szó. Ernyőnk alatt te is élvezheted ezt a lehetőséget. 

 

A mentor program után

A képzés nem ér véget a negyedik alkalommal. Kapcsolatban maradhatunk, és így folyamatos segítségben lesz részed, ügynökségünk által összegyűjtött új ismereteket mindig megkaphatod, és felhasználhatod. 
11 online újságunk egyikében is kapsz egy cikknyi helyet, ahol vendégposzttal az újság olvasói is megismerhetnek, átmehetnek felfedezni Téged és a munkáidat. 

 

Ami blogger mentor programunkban egyedülálló

16.000 forint, 4 alkalom és a közbe eső időkben konzultáció. Egy 240.000 forintos cikk publikációs lehetőség, 200.000 forintnyi Facebook megosztás. és a tudás felbecsülhetetlen ereje. Bolond lennél kihagyni, nem? Jelentkezz itt!

 

Blogger mentor programunk részletei

 

Első alkalom – Social média felületek kezelése: Megismertetünk mindennel, amit a közösségi média felületekről tudnod kell. Nem jelent majd gondot a posztolás, a kreatív tartalmak készítése a célközönségednek megfelelően. Megtanítunk arra, hogy hogyan növelheted a látogatottságodat és építhetsz ki aktív közönséget!

 

Második alkalom – Keresőoptimalizálás mesterfokon: Megmutatjuk, hogyan növelheted tartalmaid organikus elérését, és azt is, hogyan kerülhetsz a Google találati listájának élmezőnyébe a SEO segítségével.

 

Harmadik alkalom – Mindent a sikeres cikkírásról, blogposztról: Ha szeretsz írni, az már egy nagyszerű alap, azonban közel sem elég. A sikeres szövegírás, a tartalomgyártás lépéseit ismerheted meg blogger tanfolyamunk segítségével!

 

Negyedik alkalom – Így profitálj abból, amit csinálsz: Váljon életformává a hobbid! Megmutatjuk, hogyan változtathatod jövedelmezővé a blogodat, és hogyan kereshetsz pénzt ennek köszönhetően!
 

A tanfolyam helyszíne: Pólus Irodaház – 1152. Budapest, Szentmihályi út 137.

 

Az óra időpontja: 2018. március 7. 10:00 – 11:00

 

A tanfolyam ára: 4000 Ft/alkalom
 

 

 

Induló tanfolyamok

Jelenleg nem indul tanfolyam.Facebook Online marketing SEO, keresőoptimalizálás

Online marketing tanácsadó 1998-óta

Diplomáim megszerzése után nem tudtam eldönteni, hogy a tudományos pályán maradjak, vagy helyezzem marketing iránti érdeklődésemet üzleti alapokra. Legyen hát a kettő együtt, gondoltam. Levelezőn kezdtem neki a marketing doktori elvégzésének, oktattam az egyetemen, közben megalapítottam a Marketing Professzorok online marketing ügynökséget. Az eltelt időszakban több, mint 500 KKV és több tucat nagyvállalat marketing kommunikációjában játszottam szerepet, mint online marketing tanácsadó. A kutatást sem adtam fel, csapatommal egy olyan marketing kommunikációs stratégiát építettünk fel, mely keresőoptimalizálás (SEO), Social Media Marketing és tartalommarketing (publishing) alapokon szinte minden iparágban eredményesen és költséghatékonyan bevethető. Amennyiben eljutottál már oda, hogy tudod, a Ti cégeteknél is egy ilyen hatékony marketing kommunikációs stratégiára van szükséged, kérd ajánlatunkat! Ha még nem érzed az Internet elsöprő erejét, olvasgasd cikkeinket - de tudom, egyszer így is eljön a Te időd!

Online marketing tanácsadó 1998-óta

Online marketing tanácsadás

Az online marketing nem egyezik meg az offline marketinggel. Egészen másak a reakcióidők, a reakciók, az eszközök. Legyen szó kisvállalkozásról vagy egy gyógyszergyár több brandjéről, az eddig bevált sales és marketing nem adaptálható az online világra. Nem elég egy cégbemutatkozó, sőt nem elég egy jól megírt marketing szöveg sem. Az Interneten nem csak a potenciális vevőknek írunk, a keresőmotorokat és az Internetezők szokásait is figyelembe kell vennünk. Ha viszont ezeket eltaláljuk, elkapunk egy fonalat mely akár olyan ingyenes reklámot hozhat cégünknek, amely annyi emberhez jut el, amennyit a hagyományos eszközök segítségével nem is remélhetünk. Mi kell ehhez? Keresőoptimalizálás? Közösségi média marketing? Tartalommarketing? Egy kreatív ötlet és sok-sok tapasztalat, na és mindenek előtt egy jól kidolgozott marketing stratégia! 

Online PR és Publishing

Az online marketing mellett a Publishing és az online PR is része egy komplex marketing stratégiának. Gyógyszergyáraknál dolgozva megtanultam, mi az, ha az embert nem csak a kőkemény és tőkeerős konkurencia akarja megfektetni, feljelenteni, elgáncsolni, hanem a hatóságokkal és a média ellenszelével is harcolni kell. Sok olyan projektben vettem rész, ahol még csak látszódnia sem szabadott annak, hogy mit akarunk eladni, mégis konkrét eladási számokat vártak a multinacionális vállalat központjában az online PR vagy a Publishing hatására. Hibázni nem lehet, mert a konkurencia és a hatóságok szeme ránk szegeződik, a legkisebb félrelépésre is milliós büntetéseket várhatunk. Mégis rekordokat döntöttek az eladás-növekedési számok!

Online marketing előadások, oktatás és kutatás

A Gödöllői Szent István Egyetem Marketing Intézetének oktatójaként nem csak a diákok képzésében, de az elméleti kutatásokban is részt veszek. Doktori (PHD) munkám is online marketing témában készül. Az egyetemi kutató munka és a Marketing Professzorok Kft. mindennapi éles gyakorlati munkája során olyan tapasztalatokat szerezhetek, amelyet kevesen ma Magyarországon. Az élvonalbeli, EU-s forrásokból is támogatott elméleti egyetemi kutatás és az üzleti élet könyörtelen kihívásainak kombinációja hatékony és a konkurencia előtt járó tudást ad. Ezeket nem csak diákjaimnak, hanem nemzetközi marketing konferenciákon kutató társaimnak is igyekszem átadni, de ügyfeleimnél a mindennapi gyakorlatban is sikerrel alkalmazom. Keresőoptimalizálás, Facebook marketing, AdWords kampányok, LinkedIn és sorolhatnám azokat a vállalati tanfolyamokat, amelyeket tartottam az elmúlt években, kihelyezve vállalatoknál.

SEO tanácsadás, saját kutatás alapján

A SEO a komplex online marketing leghatékonyabb eszköze. A keresőoptimalizálás megítélése egy kis időre megrendült a közösségi média marketing felületek kialakulásával, amióta azonban azokon egyre inkább csak fizetett hirdetésekkel lehet nagy eléréseket produkálni, a SEO ismét vezeti a költséghatékony online marketing eszközök listáját. A keresőoptimalizálás azonban nem egy állandó rendszer, a Google algoritmusainak folyamatos változása a korábban jól prosperáló weblapok látogatottságát dönti rommá. Ahhoz, hogy naprakészek legyünk a SEO minden kis trükkjével, folyamatosan figyelnünk kell a nemzetközi irodalmat, valamint saját kísérleteket beállítva ellenőrizzük - vagy megdöntjük az onnan származó állításokat. A megszerzett tudást keresőoptimalizálási tanácsadásunk során alkalmazzuk ügyfeleink weboldalain. 

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!